Kinderen

Voor kinderen en tieners tot 18 jaar zijn er groepslessen met gezellige groepjes van maximaal 5 kinderen. Door de kleine groepjes krijgt ieder genoeg aandacht tijdens de les zodat iedereen elke les wat leert. De groepjes worden voornamelijk op ervaring in gedeeld, daardoor doen er kinderen van verschillende leeftijden mee in de les.

De lessen zijn ingedeeld in 3 niveau’s: Brons – zilver – goud

Wat we doen met de les verschilt per keer. Soms doen we alleen grondwerk, soms half grondwerk en half rijden en soms alleen rijden. We doen ook regelmatig een sprongetje of een parcours met verschillende obstakels. Een les duurt ongeveer een uur, als we naar het bos gaan met de les zijn we net wat langer weg. Met slecht weer gaan de lessen in principe gewoon door. Mocht het echt stortregenen dan doen we (deels) theorie les wat ook heel leerzaam is! Zo kunnen de jongste kinderen eens goed oefenen met de paardenknoop en het halster om doen. De meer ervaren kinderen krijgen meer uitdagende oefeningen zoals simulaties.

Losse groepsles €20

Losse privé les 45 min €30

Kwartaalkaart met 12 groepslessen €200

Verzorgers groepsles €15

Verzorgers privé les 45 min €25

Lesgeld kan contant betaald of overgemaakt worden naar NL59INGB0008312052 t.n.v. Vriend op Hoeven. In de beschrijving naam van het kind en de les soort waarvoor betaald wordt (brons/zilver/goud/pukken/privé).