Tienerkamp

Er zijn 2 soorten tienerkampen:

-2 daags tienerkamp: dit kamp is in de kleinere vakanties.
Het 2 daagse tienerkamp is vol uitdagende en leerzame activiteiten. Zo gaan we wat dieper in op lichaamstaal met elkaar en paarden, we gaan lekker lang buitenrijden, een springparcoursje doen, oefenen met neckrope rijden en als het weer het toe laat zelfs zwemmen met paarden! Slapen doen we in het hooi of in een tentje naast de paarden.
Het kamp kost €225 en is incl overnachting en vega eten. Dit kamp is vanaf 13 jaar en voor zilver en goud niveau. Maximaal 5 deelnemers.

-6 daags zomerkamp: in de zomervakantie zijn er de 6 daagse kampen. We gaan heerlijk lange buitenritten met picknick maken. Ook gaan we natuurlijk zwemmen met en zonder paarden. We gaan een springparcoursje doen (op en/of naast de paarden). Er zal ook veel aandacht zijn voor lichaamstaal met paarden, dat komt met alle activiteiten aan bod maar ook in het speciaal tijdens het los grondwerken met de paarden. Ook gaan we dieper in op de connectie met paarden: hoe krijg je nou echt een band met een dier? Deze kampen zijn door het lage aantal deelnemers (max 5) flexibel in de indeling. Zo kunnen we bijvoorbeeld met de buitenritten lekker rustig aan doen maar ook crossen met rengalop en wat sprongetjes. Mocht er behoefte zijn aan beide soorten ritten dan delen we de buitenritten op in 2 groepen. Het kamp kost €450 incl overnachtingen en vega eten.