Kinderkamp

We hebben 3 soorten kinderkampen:

-Dagkamp
Dit is zonder overnachting. Hierbij gaan we een buitenrit maken en weersafhankelijke activiteiten. In de zomer kan dat zijn zwemmen met paarden, in de winter kunnen we ook binnen wat leuks en leerzaams gaan doen. Deelname vanaf 6 jaar en alle niveau’s

-2 daags kamp:
Met een 2 daags kinderkamp gaan we een lange buitenrit te paard en met Spenc voor de kar maken met picknick. Daarbij een springparcoursje en nog veel meer leuke dingen: als het weer het toe laat gaan we zelfs zwemmen met paarden!
Deelname is voor kinderen van tussen de 7 en 13 jaar. Brons en zilver niveau. Er kunnen maximaal 8 kinderen mee doen. Het kamp kost €175 en is inclusief vega eten en slapen. Bij aanmelding krijg je een checklist van dingen die je mee moet nemen.

-3 daags zomerkamp: in de zomervakantie zijn er 3 daagse kampen. Hierbij doen we hetzelfde als met een 2 daags kamp maar dan nog met extra aandacht voor paardentaal: leren om paarden te begrijpen en jezelf ook begrijpelijk maken naar paarden toe.
Dit kamp kost €265 en is voor kinderen van tussen de 7 en 13 jaar. Brons en zilver niveau. Het kamp is inclusief overnachting en vega eten.